Цей тиждень був багатий на футбольні події, які пройшли досить вдало для ФК «Єврошпон-Смига». Все розпочалось із турніру у м. Кременець, в якому вихованці 2014 р.н. , тренера Владислава Герасимчука, вибороли 1 місце.

27 січня юнаки 2010 р.н. на чолі із тим же наставником відвідали одноденний турнір у м. Львів. На груповому етапі здобули дві перемоги та одну поразку. Цього було достатньо, щоб продовжити свій шлях у півфінальній частині.

У матчі ½ нашим суперником став ФК «Рава Руська». Гра була насиченою чудовими моментами та техніко-тактичними діями. Смижани пропустили зовсім не зрозумілий для кожного гол і поступились із мінімальним рахунком 1:0.

Матч за 3 місце звів нас із ФК Львів (яким ми програли на груповому етапі). Тому ФК «Єврошпон-Смига» намагався всіма способами відігратись. В цій грі наші футболісти показали командний дух, якісну гру із мінімальними помилками. Смижанам вдалось залишити власні ворота «сухими» , а суперника вразити один раз. 1:0 і ми бронзові призери турніру «Lviv Winter Cup»

Індивідуальну нагороду кращого гравця команди отримав Артем Гайдук.

Отже, лише за місяць часу 2024 року ми маємо вже два переможних місця та одне призове. Це хороший показник від наших вихованців.

Далі більше.

Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига.


Автор: Олена Василечко

18 переглядів
levkova
27 Січня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *