Другий футбольний тиждень позаду. На цей раз на Смизькому майданчику турніру «Я-Патріот» , змагались юнаки 2012 р.н.
16 амбітних команд з різних точок нашої неньки України взяли участь у даному футбольному дійстві. Ця вікова категорія грає максимально наближено до великого футболу, тому матчі проходили із правилом «поза грою». Про хороший рівень усіх учасників даного турніру, свідчить те, що 90% ігор завершувались із мінімальним відривом, або нічийним результатом.

За наслідком боротьби у групах відразу сформувались дві вісімки. Аутсайдери боролись за 9-16 місця, а лідери виборювали за чемпіонство.
За результатами ¼ сформувались такі півфінальні пари :
-ДЮСШ Верес – ФК «Біскупа» м. Тернопіль , де юні футболісти з Тернополя здолали рівнян, обравши правильну тактику;
– ФК «Олімп-Здолбунів» – ДЮСШ Білогір’я, у напруженій боротьбі футболісти із Хмельниччини двічі вразили ворота наших земляків, тим самим вибороли право на фінальний матч.

Матч за третє місце за напругою та емоціями, підтримкою глядачів став одним із найбільш драматичних і своєрідним дербі Рівненщини. В основний час , ніхто не зміг досягнути для себе позитивного результату. Долю володаря бронзових нагород вирішила серія пенальті. Після трьох виконаних ударів, перемагала об’єднана команда «Олімп-Здолбунів», але два останніх пенальті повністю змінили сюжет кінцівки. ДЮСШ Верес перемагає і святкує третє місце.

Фінальний матч пройшов у рівній боротьбі. На полі зустрілись два сильні за командою грою , індивідуальними та технічними якостями колективи. Вже на початку матчу юним гравцям ДЮСШ Білогір’я вдалась результативна атака із завершальним дальнім ударом. Подальші події матчі проходили із взаємними атаками , але результат на табло залишився незмінним – 1:0.
Отже, 1 місце – ДЮСШ Білогір’я;
2 місце – ФК «Біскупа» м. Тернопіль;
3 місце – ДЮСШ Верес.

Цього тижня ми продовжували благодійний аукціон. Цього разу призами стали : м’яч New balance, футбольний шарф всім відомого ФК «Динамо» Київ( за це ми завдячуємо нашим постійним гостям ФК «Динамік» )та піца.
За два етапи турніру «Я-Патріот» вдалось зібрати 26 900 грн. Нагадуємо, для збору коштів на автомобіль для тренера Луньова Iropa Анатолійовича можна долучитись в будь-який момент.
Також хочемо висловити подяку:
– Тур’янській гімназії та хореографічному колективі «Імідж» під керівництвом Анни Красікової , за чудове відкриття ІІ етапу турніру;
– Телерадіокомпанії із м. Броди, за чудову трансляції і коментування суботніх матчів;
– пекарні Bread. I Bakery, за смачну піцу для кожної команди- учасниці.

Особлива подяка нашому генеральному спонсору ПрАТ «Єврошпон-Смига» за підтримку у турнірі «Я-Патріот» та постійну фінансову допомогу.

26 березня 2024 р.

Автор: Олена Василечко

13 переглядів
levkova
25 Березня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *