Один із наймасштабніших футбольних турнір пройшов у м. Вінниця. ФК «Єврошпон-Смига» 2014 р.н. вирішив порівняти свої сили із топ-командами зі всієї України. Utmost Cup – це відомий турнір, в якому можна отримати хороший досвід як дітям, так і тренерам. Тому смижани із палким бажанням стали учасником цього футбольного свята. Кількість команд, які завітали у Вінницю було понад 40, а матчі проходили на 8 майданчиках.

По стандарту все розпочалось із групового етапу. Нашими суперниками стали: ФК «Джуніор» м. Вінниця, ФК «Восход» м Київ, ФК «Рух 40» м. Львів. Велася запекла, азартна боротьба на футбольному полі. У підсумку, смижани продовжили боротьбу у Срібній Лізі. Наступний етап був дуже цікавим. Наші футболісти показали якісну гру, старались нав’язувати свій стиль гри суперникам.
Результати цих матчів стали такими:
1. ФК «Єврошпон-Смига» 1:1 ФК «Ніка» м. Івано-Франківськ»;
2. ФК «Кінгсмен» м. Красилів 0:4 ФК «Єврошпон-Смига»;
3. ФК «Єврошпон-Смига» 0:0 СК Бердичів;
4. ФК «Лівий Берег» м. Київ 2:0 ФК «Єврошпон-Смига».
За кількістю набраних очок ми продовжили боротьбу за 9-12 місце.

В останній ігровий день ми зіграли із ФК «Зміна-Оболонь» м. Київ, де здобули впевнену перемогу – 3:0. У матчі за 9 місце з мінімальною різницею поступаємось ФК «Forward» м. Одеса – 3:2.

Отже, ФК «Єврошпон-Смига» – 10 місце у Срібній Лізі турніру Utmost Cup. Хочеться відмітити ріст наших футболістів 2014 р.н. Вони впевнено виходять на поле і показують футбол високого рівня. На цьому турнірі наш клуб отримав чудовий досвід і надалі ми будемо працювати над своїми помилками.
Кращим гравцем у команді став – Гуглик Марк.

Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига».


25 квітня 2024 р.


Автор: Олена Василечко

17 переглядів
levkova
12 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *