У Смизі впродовж трьох днів тривав черговий етап турніру « Я-Патріот». Цього тижня у прохолодну погоду змагались наймолодші – 2017 р.н. Матчі цих футболістів тільки набирають обертів. Адже в цьому віці, вони тільки розпочинають свою юну карʼєру. Про техніко-тактичні дії говорити важко.

16 команд вирішили порівняти свої сили на «Я-Патріот». 3 групи розпочали змагальну діяльність на турнірі. Емоції були шалені. Хтось забив свій перший гол, хтось зробив чудовий сейв , хтось отримав першу в житті нагороду. За підсумками двох ігрових днів у вісімку чвертьфіналістів ввійшли: ФК «Єврошпон-Смига» , ФА Тернопіль , ФК «Єврошпон-Радивилів» , ФК «Костопіль» , ФК «Смартбол» м. Рівне , ФК «Baby club” м. Дубно , ДЮСШ Дубно, ФК «Лідер» м. Рівне.

Яскрава гра у матчах 1/4 визначила півфіналістів, які й продовжили боротьбу за переможний кубок.

ФК «Смартбол» м. Рівне – ФК «Костопіль» – результативний матч. Перша половину гри завершилась бойовою нічиєю. У другій , рівняни реалізувавши свої моменти, впевнено вириваються вперед – 5:2.

ФК «Єврошпон-Радивилів» – ФК «Baby club “ – це своєрідне дербі. Хороша , швидка гра обох команд , в якій не хочеться надавати комусь переваги. З різницею в 2 мʼячі перемагають футболісти із Радивилова.

У матчі за 3 місце вирувало багато емоцій. Батьки всіма способами підтримували своїх дітей, тренери намагались донести футболістам правильність дій під час матчу. Гол за голом. Здавалося , що долю команд вирішить футбольна лотерея. Та наприкінці гри гравець «Baby club” вразив ворота костопільчан та вивів команду вперед – 3:2.

Фінал це не тільки про майстерність , але й про психологію. Кожен футболіст мріє підняти переможний кубок , не зважаючи на вік. Тому фінальний матч видався футбольно непоступливим. Та більш якісну гру показала команда із Радивилова, яка й здобула перемогу над рівнянами із рахунком 3:0. Хочеться відмітити, що дана команда не зазнала жодної поразки на цьому турнірі.

Отже ,

1 місце -ФК «Єврошпон-Радивилів»;

2 місце – ФК «Смартбол» м. Рівне ;

3 місце – ФК «Baby club” м. Дубно.

ЦІього тижня на турнірі були проведені футбольні конкурси. Це викликало у дітей різноманітні емоції. Деякі дуже розчарувались через свій програш , а дехто палко вболівав за свого одноклубника. В результаті в «ударах на точність» перемогу здобув футболіст ФК «Єврошпон-Смига» – Захар Собчишин; в «битві пенальті» переміг гравець ФК «Костопіль» – Євген Оніщук.

Також було проведено благодійний аукціон, де головним призом стала футболка ФК «Динамо» із підписами легенд клубу. Дякуємо , усім хто долучився до аукціону, тим самим допомігши тренеру Ігору Луньову , який зараз захищає усіх нас у «гарячих» точках України.
Також хочемо висловити подяку:

– Телерадіокомпанії із м. Броди, за чудову трансляції і коментування суботніх матчів;
– пекарні Bread. I Bakery, за смачну піцу для кожної команди- учасниці.

Особлива подяка нашому генеральному спонсору ПрАТ «Єврошпон-Смига» за підтримку у турнірі «Я-Патріот» та постійну фінансову допомогу.


22 квітня 2024 р.

Автор: Олена Василечко

17 переглядів
levkova
12 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *