На футбольному полі у м. Бердичів пройшов ІІІ етап ДЮФЛУ для нашого ФК «Єврошпон-Смига».
У цей недільний день наші футболісти змогли показати змістовну гру.

Старша вікова категорія розпочала досить впевнено. Високий контроль м’яча та зіграність допомогли забити перший гол вже на початку матчу. Це підняло команді настрій. В подальшій грі, смижани дотримувались своєї тактики, старались не допускати помилок. Був присутній командний дух та бажання перемогти. Фінальний свисток , а на табло 4:1 на користь єврошпонівців.
Голи: Іванов Денис, Власюк Максим, Петровський Марк, Сідлярук Владислав.

Футболісти U-15 зустрівшись на полі із місцевою командою ДЮСШ Бердичів теж дуже швидко вразили ворота суперників. Але відповідь була дуже швидкою. Юнаки із Житомирщини зрівняли рахунок, який змінити до кінця тайму не зміг ніхто.
У другому таймі на полі було багато безкомпромісної боротьби за м`яч. Нікого не влаштовував нічийний результат. Вони били вперед та підбирали м’яч, а ми не могли реалізувати своїх моментів. Та все ж наприкінці матчу смижани змогли подвоїти рахунок і вибороти три очка – 2:1.
Голи: Підкорчевний Данило, Гайдук Артем.

У наш клуб +6 залікових очок, але не приємний той факт, що їх приходиться «вигризати» в прямому сенсі цього слова. Суддівство в дитячому футболі та й не тільки, відіграє ключову роль і ми маємо сприяти всьому, щоб діти хотіли розвиватись, а не навпаки, приглушувати любов до цього виду спорту. У кожного присутні помилки, це людський фактор, але коли дії зумисні, це зовсім інше. Психологія дітей і так розхитана через ситуацію в країні.
Надіємось на переосмислення кожного, до таких ситуацій.

Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига.

Автор: Олена Василечко

21 переглядів
levkova
24 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *