Осінь завжди насичена футбольними подіями. Цими вихідними філія ФК «Єврошпон-Смига» із м. Радивилів відвідали потужний турнір «Utmost Cup», де спробували свої сили на тлі серйозних суперників. Юнаки 2017 р.н. почали не те що впевнено, а розгромно. На груповому етапі ФК «Єврошпон» (Радивилів) здолав своїх суперників із такими результатами : ФК «Кремінь» Кременчук (9:2); ФК «Шахтар» Вінниця (8:0); АФК «Нива-2» Вінниця  (7:1). Без сумніву це була пряма путівка в Golden League. Наступні матчі стали не менш результативними на користь нашої філії. Точність передач, швидкі атаки, влучність , призвели до великої кількості реалізованих моментів. У підсумку, знову три перемоги і вихід в ½ .
    В півфіналі суперником став місцевий футбольний клуб  «Яско». Матч видався дуже важким. Можливо через велику віддачу у своїх попередніх іграх, футболісти із Радивилова  зазнали першу поразку на цьому турнірі та втратили шанс боротись у фіналі.
Матч за 3 місце звів нашу команду знову із вінницькими хлопцями, але на цей раз із ФК «Балкани». ФК «Єврошпон» (Радивилів) проаналізувавши свої помилки в попередній грі , вийшовши впевнено на поле. Показавши чудову гру, зіграність на полі , наші футболісти обіграли своїх опонентів та зайняли третю сходинку на турнірі.
Індивідуальні нагороди отримали :
– Кісельов Марк (кращий гравець в команді);
-Гуглик Захар (кращий півзахисник турніру);
– Попів Поліна (кращий спортсмен турнірі).
Хочеться відмітити, що це дуже хороший результат серед 32 команд.
Філія ФК «Єврошпон-Смига» м. Радивилів дала бій кожному колективу.

Генеральний спонсор ФК “Єврошпон-Смига” – ПрАТ “Єврошпон-Смига”.


Автор: Олена Василечко

#футбол #новини #єврошпонсмига #utmost

23 переглядів
levkova
29 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *