26-28 вересня відбувся І етап щорічного турніру «Кубок Єврошпон-Смига». Тому ми радо приймали команди 2018 р.н., які прийняли участь у нашому Всеукраїнському турнірі з футболу. 11 колективів ( ФК «Єврошпон-Смига», ФК «Junior Club» м. Львів (2 склади) , ДЮСШ Бастіон м.Дубно, ФА «Олімп» м. Рівне, ФК «Барса» м. Тернопіль, ФК «Baby Club» м. Дубно, ФА «Біскапа» м. Тернопіль, ФК «Єврошпон-Радивилів», ФК «Смартбол» м. Рівне, ФК «Чемпіон» м. Тернопіль) змагались у форматі 4+1 за правилами золотих очок.

Матчі групового етапу розпочались , а юні футболісти, які займаються лише 1-2 роки поводились на майданчику дуже достойно. Вони старались показувати усі свої футбольні навички, які змогли набути за такий короткий час. На свій вік кожна команда здивувала. Це означає, що тренери рухаються в правильному напрямку та обирають чудовий підхід до дітей, який дає змогу навчити основним елементам футболу.

За підсумками перших ігрових днів сформувалось знову дві групи. Команди , які зайняли 1 та 2 місце у своїх групах мали перевагу «золотих очок». Це хороший приклад, що будь-який етап турніру важливий.
Зігравши усі матчі у нових сформованих групах за рейтингом, трійка найсильніших виглядала так :
1 місце – ФК «Junior Club» м. Львів
2 місце – ФК «Чемпіон» м. Тернопіль;
3 місце – ДЮСШ Бастіон м.Дубно.

Протягом турніру до нас на турнір завітав військовий ветеранн 57-ї ОМБ Сергій Кукушкін з Кропивницького. Він проходить благодійний піший марафон 800 км – від Києва до Говерли. Тому усі бажаючі могли долучитись до його збору. А Сергій із радістю писав імена на прапорі , які будуть майоріти на вершині Говерли.

Дякуємо Студянському ліцею за чудове відкриття турніру «Кубок Єврошпон-Смига»;
пекарні Bread. I Bakery, за смачну піцу для кожної команди- учасниці.

Особлива подяка нашому генеральному спонсору ПрАТ «Єврошпон-Смига» за підтримку у турнірі «Кубок Єврошпон-Смига” та постійну фінансову допомогу.


Автор: Олена Василечко

24 переглядів
levkova
30 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *