Завершився ІІ етап щорічного турніру з футболу «Кубок Єврошпон-Смига». 3-5 жовтня на футбольному майданчику зустрілись 12 команд 2015 р.н.
Розпочавши матчі групового етапу , ми побачили хорошу підготовку колективів. Футболісти показували якісну гру, було багато награних комбінацій.
За підсумками перших днів, сформувалась вісімка чвертьфіналістів : ФК «Чорноморець» м. Одеса, ДЮСШ Дубно, ФА «Олімп» (сині) м. Рівне, ФА «Олімп» (білі) м. Рівне, ФА «Лідер» м. Рівне, ФЦ Ковель, ФК «Хмільник», ФК Дубно. Матчі цієї стадії були напрочуд емоційними та стали справжнім подарунком для вболівальників: велика кількість голів, серії пенальті. Комусь не підфартило, дехто з легкістю обійшов своїх опонентів, але четвірка ½ мала такий вигляд:
ФА «Олімп» Рівне – ФЦ Ковель, де рівняни не зустрівши особливого опору впевнено перемогли – 6:0.
ФА «Лідер» м. Рівне – ДЮСШ Дубно , нічийний результат в основний час не визначив фіналіста. Футбольна фортуна була на стороні юнаків із обласного центру.
Матч за бронзові нагороди пройшов у безкомпромісній боротьбі. У першому таймі змогли відзначитись два колективи – 1:1. Друга половина зустрічі не потішила вболівальників взяттям воріт. Знову серія пенальті і знову не на користь футболістів із м. Дубно. Бронзові нагороди виборов ФЦ Ковель.
Особливо гаряче було під час останьої гри між рівненськими командами – ФА «Олімп» – ФА «Лідер». Це своєрідне дербі, матч принципу. Тому гра вийшла вкрай динамічною. Молоді спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем. Єдиний та переможний м’яч забила футболістка із ФА «Олімп» – Ангеліна Баранова.
Отже ,
1 місце – ФА «Олімп» м. Рівне;
2 місце – ФА «Лідер» м. Рівне;
3 місце – ФЦ Ковель.
Незважаючи на дощову погоду усі три дні, футбольний турнір пройшов чудово. Нашим футболістам будь-яка погода не стоїть на заваді.

Дякуємо Смизькому ліцею за чудове відкриття турніру «Кубок Єврошпон-Смига»;
пекарні Bread.I Bakery, за смачну піцу для кожної команди- учасниці.

Особлива подяка нашому генеральному спонсору ПрАТ «Єврошпон-Смига» за підтримку у турнірі «Кубок Єврошпон-Смига” та постійну фінансову допомогу.

Автор: Олена Василечко

22 переглядів
levkova
8 Жовтня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *