У четвертому етапі турніру «Кубок Єврошпон-Смига» взяло участь 10 команд. Це змагання зібрало хлопців та дівчат , які, незважаючи на свій вік , продемонстрували справжній командний дух та любов до футболу.

Турнір тривав три дні, а команди були поділені на дві групи по 5. Це забезпечило насичений ігровий графік. Матчі відбулись за системою групових етапів, після чого команди, які зайняли перші два місця у своїх групах, виходили до півфіналів.
Кількість проведеного часу на футбольному полі, дозволило дітям цієї вікової категорії отримати достатньо ігрового часу , але водночас не надто виснажуватись. Оскільки для футболістів такого віку основна увага приділяється розвитку навичок, а не кінцевому результату, матчі пройшли в дружній, але змагальній діяльності.
Тренери активно мотивували своїх підопічних , надаючи корисні поради під час кожної гри.

Після зіграних матчів у групі сформувались такі пари півфіналістів:
– ФК «Єврошпон» м. Радивилів – ФК «Волинь» м. Луцьк. В цій ½ було чимало моментів та хороших комбінацій від обох команд. Дещо більш змотивованою стала команда із Рівненщини, яка й здобула перемогу – 2:0.
– ФК «Лідер» м. Рівне – ФК «Чемпіон» м. Зборів. В цьому двобої була велика кількість емоцій, особливо на трибунах. Реалізація на вищому рівні – 3:2. Путівку у фінал вибороли юнаки із Зборова.
У матчі за бронзові нагороди зустрілись команди, що не змогли пробитись до фіналу та прагнули завершити турнір на високій ноті. Зустріч розпочалась з активних атак обох колективів, які прагнули швидко відкрити рахунок. З кожною хвилиною гра набувала ще більшої динаміки. По завершенні основного часу на табло був рахунок 3:1 на користь ФК «Волинь».

Фінальний матч дитячого футбольного турніру став кульмінацією змагань і зібрав навколо себе справжню армію вболівальників. Дві найсильніші команди вийшли на поле, налаштовані на перемогу. Обидві команди грали організовано в захисті і намагались знайти прогалини в обороні суперника. У першому таймі зміг відзначитись гравець команди «Чемпіон». У другій половині зустрічі юнаки із ФК «Єврошпон» намагались змінити хід гри, активно атакуючи і шукаючи шанси для зрівняня рахунку. Але хороша гра в обороні та надійні дії воротаря не дозволили їм реалізувати свої моменти. Ближче до кінця матчу команда із Тернопільщини зміцнила свою перевагу, забивши другий гол, який ознаменував чемпіонство.
Отже , 1 місце – ФК «Чемпіон» м. Зборів;
2 місце – ФК «Єврошпон» м. Радивилів;
3 місце – ФК «Волинь» м. Луцьк.

Дякуємо пекарні Bread.I Bakery, за смачну піцу для кожної команди- учасниці.

Особлива подяка нашому генеральному спонсору ПрАТ «Єврошпон-Смига» за підтримку у турнірі «Кубок Єврошпон-Смига” та постійну фінансову допомогу.

Автор: Олена Василечко (Левкова)

13 переглядів
levkova
13 Жовтня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *