Цікавим та захоплюючим видався футбольний турнір «Кубок Єврошпон-Смига» серед дітлахів 2017 р.н. 20 колективів із п’яти регіонів України та м. Київ завітали до нас в гості, щоб вибороти титул найсильнішого у віковій категорії U-7.

Змагання семирічних футболістів мають свої особливості. У цьому віці важливим є фактор фізіологічних даних кожного спортсмена:и  координація рухів, сила удару , витривалість. Слід звернути увагу, що в багатьох колективах свою майстерність демонстрували представниці прекрасної половини людства – дівчата. А це підтверджує факт, футболом у нашій державі захоплюються не лише хлопці.
   Стартував турнір з урочистого відкриття , яке організували у сучасному, патріотичному стилі вихованці Шепетинської гімназії.
 
Безпосередньо футбольні баталії стартували в чотирьох групах. Цей етап визначив вісімку найсильніших: ФК «Єврошпон» Радивилів, ФА «Смартбол» м. Рівне, МФК «Бровар» м. Бровари, ФК « Baby club» м. Дубно , ФК «Єврошпон-Смига», ФК «Чемпіон» м. Тернопіль, ФК «Чемпіон» м. Зборів, ФК «Лідер» м. Рівне.
Матчі ¼ фіналу пройшли за олімпійською системою (програв-вилетів). То ж всі поєдинки пройшли у безкомпромісній боротьбі.
В результаті півфінальні пари склали : ФК «Єврошпон-Смига» – ФК «Єврошпон» Радивилів. , де лише на заключних хвилинах юні вихованці із м. Радивилів виборюють путівку у фінал.
У другому півфіналі дебютанти нашого турніру , юні футболісти з Київщини здолали ФК «Лідер» з м. Рівне.
Матч за 3 місце завершився із мінімальним рахунком на користь рівнян – 1:0.
Фінальний матч звів дійсно найсильніші колективи. Він пройшов з великою кількістю небезпечних моментів біля обох воріт. Та все ж наші земляки краще реалізували свої шанси – 3:1 і наша філія переможець турніру.
Отже, 1 місце – ФК «Єврошпон» м. Радивилів;
2 місце – МФК «Бровар» м. Бровари;
3 місце – ФК «Лідер» м. Рівне.

Організатори турніру подбали про інші команди, що не ввійшли у вісімку найсильніших. Колективи , що в групах зайняли 3-4 місця боролись у Срібній лізі, де переможцем стали футболісти ФА «Тернопіль».

Також на цьому етапі був проведений благодійний аукціон. Долучившись до збору на FVP-дрони, можна було виграти м’яч із підписом легендарного Андрія Ярмоленка. Цією щасливицею стала Поліна Полін із м. Зборів.


Дякуємо пекарні Bread.I Bakery, за смачну піцу для кожної команди- учасниці.

Особлива подяка нашому генеральному спонсору ПрАТ «Єврошпон-Смига» за підтримку у турнірі «Кубок Єврошпон-Смига” та постійну фінансову допомогу.

Автор: Олена Василечко (Левкова)

#футбол #смига

9 переглядів
levkova
21 Жовтня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *