Шлях до успіху ФК “Єврошпон-Смига”

Дитячий футбол продовжує розвиватися, пропонуючи все більше можливостей для молодих талантів. Сучасні футбольні школи пропонують високоякісну підготовку, яка може відкрити двері у професійний спорт. Завдяки розвитку технологій та методик тренувань, діти отримують кращі умови для розвитку своїх навичок.

ФК «Єврошпон-Смига» завжди старається тримати високу планку, досягаючи потужних результатів.

Цього річ смижани у віковій категорії U-15 на чолі із Владиславом Герасимчуком стали одними із найкращих у Чемпіонаті України.

А все розпочиналось так: груповий етап, 9 суперників, 18 зіграних матчів, 39 залікових балів і ми перші у турнірній таблиці.

У стикових матчах нашим суперником став ДЮФА «Динамо» м. Львів. Якісна гра смижан призвела до позитивного результату – 2:0.

В 1/8 чемпіонату нашим суперником став ФК «Галичина» із м. Львів. Матчі на цьому етапі складались із двох матчів. Тут наші смижани показали високу майстерність та впевненість у своїх силах. У домашньому матчі ми не пропустили жодного гола, у відповідь забили 4. У виїзній грі також впевнена перемога – 5:1.

Матч за вихід у півфінал був одним із найскладніших. Адже потрапити у топ 4 найсильніших команд – це важливо для кожного. За результатами жеребкування в ¼ противником став колектив ДЮСШ Прилуки. Поїздка у Чернігівську область була хвилюючою. Повітряні тривоги теж відіграли певну роль. Футболісти ФК «Єврошпон-Смига» боялись зробити помилки, які призвели б до взяття власних воріт. Та це була сильна гра, яка закінчилась бойовою нічиєю – 0:0. Матч відповідь вже на початку став позитивним для смижан. Штрафний удар і ми ведемо у рахунку. Гості дуже гостро атакували, створювали небезпечні атаки, але без позитивного завершення для них. Фінальний свисток і з мінімального перевагою у двох матчах ми вириваємо путівку в ½.

Шлях ФК «Єврошпон-Смига» був досить не простим, але він вартував усіх переживань, тренувань, емоцій. Півфінал – це про особливість, футбольну урочистість.

Матч відбувся у м. Київ на стадіоні НТК ім. В. Баннікова, а суперником став КЗ ВОДЮСШ Нива-2 (Вінниця). Це був непростий поєдинок двох сильних команд як тактично, так і технічно. Першими вразили ворота вінничани, ближче до завершення смижани відігрались. В основний час більше ніхто не відзначився, а це означало, що долю майбутнього фіналіста визначить серія пенальті. Цю лотерею виграв КЗ ВОДЮСШ Нива-2 (Вінниця) -4:3. В іншому півфіналі КОДЮСШ Рось (Біла Церква) обіграв із рахунком 2:1 ФК «Фаворит» із м. Бориспіль.

Матч за бронзові нагороди пройшов з великим емоційним напруженням. Це була справжня демонстрація високого рівня підготовки та злагодженої командної гри.

Гра завершилась бойовою нічиєю – 2:2. І знову серія пенальті. На цей раз фортуна обернулась в нашу сторону.

Ми БРОНЗОВІ призери Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Дякуємо усім за вагомий внесок у це досягнення.

Дякуємо керівництву ДЮФЛУ та виконавчому директору Юрію Жабинському за хорошу організацію Чемпіонату та Фінальної частини змагань.

Далі ще більше!

Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига».

65 переглядів
helen_admin_euroshpon
29 Липня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *