Програма УЄФА «PLAYMAKERS» у Смизі

В Україні протягом декількох років проходить чудова програма від УЄФА, спрямована для залучення дівчат до футболу.

Вже у 2024 році це відбулося у Смизі. Початок проекту стартував із навчання тренерів. Координатори «PLAYMAKERS» Євгеній Столітенко та Олександра Владімірова провели стартову нараду з представниками регіональних асоціацій футболу та тренерами. Багато корисної та дещо нової інформації отримав кожен учасник даного навчання.

Основними цілями програми Плеймейкерс є:
— ознайомлення дівчат з футболом зі створенням для них середовища, у фокусі якого розваги, друзі та футбол;
— впровадження нового індивідуального тренерського підходу, який використовує уяву (що надихається історіями та персонажами Діснея) як інструмент для тренування та набуття навичок гри у футбол;
— покращення фізичної грамотності дівчат та заохочення прихильності до футболу на все життя;
— психосоціальна підтримка маленьких дівчат в умовах війни.

Це нова історія у футбольному житті дівчат. Адже тренування проводяться на основі спеціальної програми, відповідно до подій мультфільмів компанії «Дісней».

Вже цього четверга у Смизі відбулось перше знайомство з нашими маленькими футболістками. Було проведено тренування , за основу якого взято мультик із «Діснея» – «Русалонька».
Надіємось, що завдяки цій програмі кожна дівчинка зрозуміє, що тренування не втомлюють, не забирають сил, а навпаки бувають дуже цікаві та відкривають багато можливостей.

28 переглядів
Olena
2 Березня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *