Турнір «Morshyn Winter Cup»

Смижани на висоті


Новий рік – це завжди нові надії, бажання , в нашому випадку досягнення. Цими вихідними юнаки ФК «Єврошпон-Смига» 2011 р.н. відвідали турнір «Morshyn Winter Cup», де змагались серед 10 команд.

У перші ігрові дні наші футболісти демонстрували якісну гру на полі. Володівши ініціативою практично у кожному матчі смижани змогли вразити ворота суперників 11 разів, а пропустили лише один гол на груповому етапі. Це означало, що без жодних сумнівів та із максимальною кількістю очок ФК «Єврошпон-Смига» вийшов у півфінал.

В ½ нашим суперником став ФК «Любомир» із Київщини. Цей матч видався вдалим для наших футболістів. Вкотре смижанам вдалось вберегти власні ворота «сухими». У підсумку три м’ячі у ворота суперників залишились без відповіді, що ознаменувало вихід у фінал.

У заключному матчі турніру ми зустрілись вдруге із командою ФЦ «Скала 2012» Стрий. Хоч і в попередній грі ми здобули перемогу над ними, але це не давало приводу розслаблятись. Адже фінал – це зовсім інші амбіції, ігровий настрій. Але фінал був за нами. Смижани повністю переважали своїх опонентів на футбольному полі й знову зберегли власні ворота у недоторканності. Цього разу голкіперу суперників необхідно було одразу п’ять разів виймати м’яч з сітки власних воріт. Це означало, що ФК «Єврошпон-Смига» заслужений переможець турніру!

Не обійшлось і без індивідуальних нагород. Кращим нападником турніру став Максим Чорнозуб. Особливу нагороду отримав наставник 2011 р.н. Василь Дем’янчук, який визнано кращим тренером турніру.

Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига».

28 переглядів
Olena
23 Січня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *