Делегація з Республіки Польща відвідала ФК “Єврошпон-Смига”

15 травня у Смизьку громаду завітали гості з Польської республіки. За традицією гостей урочисто зустріли хлібом та сіллю під звуки Смизького дитячого духового оркестру. Ознайомившись із роботою будинку культури, відвідавши концерт до Дня матері, для іноземних гостей Седлецького повіту презентували сучасний стан справ та напрямки розвитку нашої громади. В тому числі, ФК “Єврошпон-Смига” поділився своїми здобутками та планами на майбутнє.

Гості відвідали тренувальну базу стадіону “Єврошпон-Смига”, дізнались про футбольні досягнення клубу. По тому завітала на стадіон “Меблевик”, де, спільно з представниками райдержадміністрації та громади, зіграли в футбол – перемогла дружба!

“Громада активна й дієва: врахувавши потреби юних спортсменів, написали проект і, залучивши власні кошти у співфінансуванні з ДФРР, матимуть хороший майданчик для тренувань та змагань”, – 
коментує Тарас Чигринюк, заступник голови Дубенської райдержадміністрації.

Іноземна делегація – вуйти ґмін Седлецького повіту Мазовецького воєводства Республіки Польща завітала на Дубенщину на запрошення голови Дубенської райдержадміністрації і перебуватиме в Україні з 13-17 травня.
Мета візиту – розвиток українсько-польських відносин та налагодження міжнародної співпраці.
Члени делегації відвідали Демидівську, Смизьку селищні, Повчанську, Тараканівську, Мирогощанську, Козинську, Привільненську сільські громади Дубенського району, де оглянули об’єкти культурної, освітньої, соціальної сфери та місцеві пожежні станції (МПК), ознайомилися з історією та досягненнями громад.
В неділю, 16 травня, іноземні гості візьмуть участь в урочистостях з нагоди Дня Європи в Дубенському історико-культурному заповіднику. В рамках заходу відбудеться підписання протоколу намірів про співпрацю між головами громад Дубенського району та вуйтами ґмін Седлецького повіту.

ФК ” Єврошпон – Смига” висловлює подяку Дубенський райдержадміністрації за активну роботу в напрямку розвитку міжнародної співпраці. Віримо, що спільними зусиллями вдасться мрії втілити в реальність. І ось, вкотре, переконуємося, що футбол – це більше, ніж просто гра. Гра, яка немає ні кордонів, ні мовних бар’єрів. Гра, що об’єднує. Об’єднує дітей, молодь та дорослих. Об’єднує громади і райони. Об’єднує цілі країни. Об’єднує добрих щирих людей заради гарних справ, заради миру та злагоди в кожній країні та в кожній родині!

Разом зможемо більше !!!

27 переглядів
Olena
16 Травня, 2021

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *