ФК «Єврошпон-Смига» – це завжди про розвиток, прагнення до кращого.
11 червня ми підписали угоду про співпрацю, а отже стали стали офіційними партнерами та представниками Академії ФК «Динамо».

Перед війною ми теж плідно співпрацювали із ДЮФШ «Динамо». Вони приїжджали на тренувальні збори, їх тренери проводили навчання для наших тренерів.

«Угода про співпрацю» з Динамо – це про високий рівень для наших талановитих футболістів, які у подальшому зможуть продовжити навчання в академії.
Наші тренери зможуть постійно відвідувати семінари, для підвищення кваліфікації. Тренувальний процес проводитиметься за програмою ДЮФШ «Динамо». Спільні тренування, товариські матчі , методична, практична допомога та про багато іншого говориться в даній угоді.
Віцепрезидент «Динамо» Дмитро Бріф подякував за майбутню співпрацю та звернувся до всіх присутніх : «Переконаний, що наша співпраця буде плідною, що ми можемо допомогти одне одному. Ви нам – з пошуком якісних футболістів, а у вас буде стимул набирати нових, талановитих гравців, адже вони будуть розуміти, що постійно перебувають під наглядом футбольної академії «Динамо».

Президент нашого футбольного клубу Василь Антонюк теж виступив зі словами вдячності:
«Угода про співпрацю з «Динамо» – це для нас орієнтир, як правильно працювати та до чого потрібно прагнути, адже це найголовніший клуб в Україні, ми всі змалку за нього уболівали. Для мене, як для президента клубу «Єврошпон-Смига», завжди приємно, коли наші вихованці потрапляють до «Динамо». Ставимо перед собою мету дорости до професійного клубу.
Звісно, під час війни усім стало важче. На щастя, маємо хорошого спонсора – підприємство «Єврошпон», керівник якого Володимир Басюк, є великим шанувальником футболу та багато і військовим допомагає, і розвиває дитячий футбол.

Отже, ФК «Єврошпон-Смига» попри складне становище в нашій неньці Україні , прагне забезпечити хороше майбутнє нашим вихованцям.


12 червня 2024 р.

Автор: Олена Василечко

48 переглядів
levkova
9 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *