У дитячому футболі знаходиться неймовірний потенціал для розвитку та виявлення нових талантів. Змагання – це невід’ємна частина дитячо-юнацького футболу. Участь в турнірах значно підвищує ефективність підготовки. Самі тренери під час турнірів аналізують здібності, прогрес кожної дитини в технічному плані, виявляють недоліки і вносять корективи.

Від дитячих турнірів важливо не лише отримати перемогу, але й зрости як гравець, розвинути спортивний дух та здобути незабутні враження.

Цієї суботи наймолодші вихованці ФК «Єврошпон-Смига» , а саме 2018 р.н. відвідали одноденний турнір у м. Рівне – «Standart Cup», де змогли отримати хороший досвід та чудові емоції.
Смижани впевнено розпочали свої матчі. Старались грати в пас, слухати настанови тренера. Кожен забитий гол викликав у дітей та їх батьків неймовірне щастя.
Наші футболісти вразили своєю наполегливістю: здобули дві перемоги, нічиї та зазнали поразки в одному з матчів. У підсумку, наш ФК «Єврошпон-Смига» бронзовий призер турніру. Також смижани проявили себе з хорошої сторони не тільки у матчах, але й у футбольних конкурсах. 3 нагороди стали нашими, а саме:
– удари на точність – Захар Собчишин;
-удари на дальність – Дмитро Мурашкін;
– битва воротарів – Денис Терешко.
Індивідуальну нагороду кращого гравця в команді отримав Захар Собчишин, а кращим нападником відмітили Олексія Зелінського.
Отже на цьому турнірі діти відчули атмосферу справжнього змагання, а також вивчили важливість командної роботи та fair play.

Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига».

1 травня 2024 р.

Автор: Олена Василечко

17 переглядів
levkova
12 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *