Кожний тиждень у Смизі стає все більш насиченим. Цього разу на футбольний турнір «Я-Патріот» завітало понад 25 команд 2015 р.н. Це означало, що конкуренція і емоції на футбольних полях збільшились. Усі колективи були розподілені на 5 груп, а матчі проходили на штучних майданчиках у Смизі та Кременці. Групові матчі пройшли в напруженій боротьбі, адже ці зовсім маленькі футболісти 2015 р.н. ставлять перед собою великі цілі. Вони боролися на кожному сантиметрі футбольного поля, прагнучи завоювати головний кубок турніру.

Після групових матчів команди розділились на Лігу Європи та Лігу Чемпіонів.

Розпочнемо із Ліги Європи. Запекла боротьба в 1/4 сформувала четвірку найсильніших: ФА Тернопіль, ФК «Чемпіон» м. Зборів , ФК «Чемпіон» м. Тернопіль, ФА «Олімп» м. Рівне.

За підсумками усіх поєдинків :
1 місце -ФК «Чемпіон» м. Тернопіль;

2 місце – ФК «Чемпіон» м. Зборів;

3 місце – ФА Тернопіль.

Ліга Чемпіонів пройшла із дещо неочікуваними результатами, а також шаленою інтригою. Велика кількість серій пенальті подарували справжнє свято для вболівальників.

Перший матч 1/2 ФА «Олімп-2» м. Рівне наприкінці тайму зрівнює рахунок курйозним голом та по пенальті проходить ФЦ «Ковель».

У другому півфіналі ФК «Лідер» із Рівного впевнено долає фаворита цього турніру – ФК «Львів».

Матч за 3 місце був сильним по моментах. Обидві команді (ФК Львів – ФЦ Ковель) мають характер , свою вибудовану гру. Тому не дивно , що фінальний свисток сповістив про нічийний результат – 2:2. На цей раз серія девʼятиметрових ударів завершилась на користь ФЦ «Ковель».

Фінал – це справжнє рівненське дербі. Два колективи із неабияким бажанням перемогти зустрілись вдруге на цьому турнірі. Якщо у груповому матчі «олімпійці» впевнено обійшли «лідерів», то гра за головний трофей стала більш напруженою та видовищною. Першою рахунок відкрила ФА «Олімп» , але відповіді довго чекати не прийшлось. ФК «Лідер» зрівнює рахунок та попри всі старання, втримати цей результат не вдалось- 2:1. Олімп втретє цьогоріч везе переможний кубок у Рівне.

Отже,

1 місце – ФК «Олімп-2» м. Рівне;

2 місце – ФК «Лідер» м. Рівне;

3 місце – ФЦ «Ковель».

Цього етапу нам вдалось зібрати на благодійному аукціоні 15 000 гривень. Головним призом стала футболка гравця нашого земляка , нападника збірної України, на даний момент тренера дитячої команди ФК «Верес» – Володимира Гоменюка.

Також хочемо висловити подяку:

– Смизькій музичній школі за гарне відкриття ІV етапу турніру;

– Телерадіокомпанії із м. Броди, за чудову трансляції і коментування суботніх матчів;

– пекарні Bread. I Bakery, за смачну піцу для кожної команди- учасниці.

Особлива подяка нашому генеральному спонсору ПрАТ «Єврошпон-Смига» за підтримку у турнірі «Я-Патріот» та постійну фінансову допомогу.



Автор: Олена Василечко

14 переглядів
levkova
8 Квітня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *