ФК «Єврошпон-Смига» за останніх два місяці пройшов дуже важкий та успішний шлях. Тренувальні збори, велика кількість тренувань та самовіддача смижан допомогли здолати суперників в 1/16 та 1/8.

Великі та тривожні очікування були напередодні ¼ фіналу ДЮФЛУ між командами ФК «Єврошпон-Смига» та ДЮСШ м. Прилуки (Чернігівська обл.). Великі очікування були, тому що, у першій гостьовій грі, юні смижани добились нічийного результату – 0:0. У двоматчевому протистоянні цей рахунок є позитивним. Тривожно було тому що суперник продемонстрував змістовну гру із швидкими діями нападників та впевненою грою у захисті.

Матч у Смизі розпочався із активного пресингу наших земляків, які на перших хвилинах затиснули суперника у своєму штрафному майданчику. Один із штрафних ударів позитивно завершився для ФК «Єврошпон-Смига» і вже на 5 хвилині наші футболісти повели у рахунку. Після пропущеного голу, наші гості активізувались і почали частіше загрожувати воротам господаря. Вони створили декілька небезпечних моментів , але захист смижан діяв надійно. Наші земляки в свою чергу решту матчу проводили на контратаках, деякі із них були надзвичайно близькі до взяття воріт, але у решту ігрового часу, жодна із команд не зуміла відзначитись. Тож матч завершився мінімальною перемогою смижан – 1:0. Це означало, що ми у ½ фіналу ДЮФЛУ. Це викликало бурю позитивних емоцій у всіх: гравців, тренера, вболівальників, адміністрацію футбольного клубу.

Така важка перемога особливо приємна у домашньому матчі. Адже ми вперше в історії смизького футболу потрапили в ½ чемпіонату України.
Вчора визначився наш майбутній суперник, ним став – КЗ ВОДЮСШ Нива-2 (Вінниця). Матч відбудеться 24 червня у м. Київ на стадіоні НТК ім. В. Баннікова.

Дякуємо усім за підтримку
Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига».



Автор: Олена Василечко

16 переглядів
levkova
17 Червня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *