15 вересня відбувся ІІ тур Чемпіонату ДЮФЛУ. Цього дощового дня нашим суперником став ФК «Новатор» із м. Хмельницький. Другий матч поспіль ми граємо на рідному полі у Смизі.

Команди досить жваво розпочали гру, намагавшись першими відкрити рахунок. Перший тайм став нейтральним для вболівальників, адже ніхто так і не відзначився. Вже у другій половині зустрічі все кардинально змінилось. Смижани змогли відкрити рахунок, але ця перевага тривала не довго. Вже за декілька хвилин, футболіст із команди суперників зрівнює рахунок влучним пробиттям штрафного удару. Це не дуже сподобалось єврошпонівцям і вони почали грати у більш атакувальний футбол. Правильні дії на футбольному полі допомогли тричі вразити ворота ФК «Новатор». Здавалося б інтрига закінчилась, але юні футболісти вирішили додати «перчинку» у матчі. Спочатку червону карточку отримав наш воротар, а згодом і футболіст суперників. У підсумку , дві команди догравали гру у меншості, а рахунок не змінився – 4:1.

Матч меншої вікової категорії  (U-15)  пройшов без жодних хвилювань. У цьому поєдинку ФК «Єврошпон-Смига» потішив своєю впевненістю та голепадом. Вже на четвертій хвилині Рац Назар відкриває рахунок, через 10 хвилин Володимир Антонюк зміг подвоїти рахунок. До кінця другого тайму смижани змогли зробити рахунок х2. У другому таймі ситуація не змінилась. Наші футболісти догравали кожний момент і старались по максимуму доводити їх до логічного завершення. Фінальний свисток сповістив про розгромний рахунок – 5:0 на нашу користь.

Нагадуємо, І тур відбувся із ДЮСШ Старокостянтинів, де ми зазнали поразки 5:2 та здобули перемогу – 8:0. За підсумком двох турів вікова категорія  U-17 із трьома очками займає шосту сходинку турнірної таблиці, а юнаки U-15 очолюють її.

Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига.

Автор: Олена Василечко

27 переглядів
levkova
17 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *