Тренерський колектив зі Смиги завжди в пошуку можливостей для розвитку та набуття ігрової практики для своїх вихованців. Враховуючи зимовий період вже вдруге було організовано турнір на базі спортивного залу Кременецької педагогічної академії. На цей раз учасниками змагань стали футболісти 2017 р.н. Смижани, на чолі із Левков Святославом намагались взяти максимум із цього турніру.

8 колективів із Рівненської, Тернопільської та Львівської областей завітали на турнір. Особливістю цього футбольного свята було те, що переможцями стала кожна із команд. Усі отримали чудову ігрову практику та в нагороду медалі найвищого гатунку. Завжди цікаво спостерігати за футболістами такого віку. Можливо брак техніко-тактичних навичок перекривається їхніми емоціями та бажаннями проявити себе якнайкраще.
Не тільки отримали хороший досвід, але й учасники та гості турніру зробили спільну хорошу справу. Адже організатори змагань провели благодійний аукціон.
Дякуємо Івану Антонюку та Олександру Левкову за лоти, які були представлені на аукціоні.

Головним лотом, який розігрувався , була ігрова футболка колишнього студента місцевої академії, а тепер гравця команди Прем’єр Ліги України – ФК «Оболонь» м. Київ – Віталія Груши. Особлива подяка, що відгукнувся підтримати хорошу справу.

Турнір проведено спільно з КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості». Кошти, які були зібрані на аукціоні будуть направлені на підтримку ЗСУ, зокрема для батальйону військового із Смизької громади.

Генеральний споснор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига» 


Автор: Олена Василечко

12 переглядів
levkova
11 Лютого, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *