Великі позитивні очікування були у вболівальників та тренерського штабу ФК «Єврошпон-Смига» до домашнього туру ДЮФЛУ. Адже протягом останніх чотирьох матчів наші юнаки у вікових групах U-17 та U-15 не тільки не поступались  своїм опонентам , але й демонстрували  якісний футбол , комбінаційну , атакувальну , а головне результативну гру.
Приймаючи на стадіоні «Меблевик» юних футболістів із ФК «Вараш»-РАЕС смижани налаштувались по серйозному.
    Наш суперник старшої вікової групи за турнірною таблицею виглядав потужно. 10 очок за попередні матчі та почесне 3 місце у групі. Після традиційного гімну та хвилини мовчання, матч розпочався із своєрідної розвідки. Кожна із команд боялась ризикувати та надійно зіграти у захисті власних воріт. З перших хвилин в очі кинулись різні підходи до тактичної побудови матчу. Наші гості використовували довгі  вертикальні передачі у надії на швидкість атакувальної ланки. Господарі більш тактично вишукано (у певній мірі з елементами ризику при помилці) розпасовували між собою з надією вивести крайніх швидких вінгерів на фланговий простір. У середині першого тайму одна із атак господарів завершилась порушенням правил у штрафному майданчику. 11- метровий удар від Іванова Дениса і рахунок відкрито.
Друга половина зустрічі. На початку гості заволоділи ініціативою у бажанні відігратись. Та смижани вдало використали таку зброю як контр-випади і хет-трик від Максима Власюка. Фінальний свисток 4:0 за смижанами.
Молодші смизькі футболісти цьогоріч є одноособним лідером групи.
Тож вже з перших хвилин наші односельчани захопивши ініціативу , розпочали плести мереживо вишуканих атак, гарних комбінацій. Це призвело до закономірного результату початку зустрічі – 2:0 у першій половині матчу.
Другий тайм був віддзеркаленням першого. А після вилучення лідера-капітана гостей їх гра виглядала безініціативною. У підсумку 6:0 і 15-річні смижани продовжують перебувати на вершині турнірної таблиці.


Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига».


Автор: Олена Василечко

16 переглядів
levkova
13 Жовтня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *